Ga naar content Ga naar navigatie

 

AutoOnderdelen-Direct.nl is jouw auto-onderdelen specialist


Als een merk van Delticom AG bieden wij op internationaal niveau een breed sortiment auto-onderdelen van bekende merken voor bijna alle voertuigen aan. Van het auto voor de familie tot de premium sportwagen - hier vind je beste producten tegen faire prijzen.  Op autobandenmarkt.nl vind je zelfs passende banden voor tweewielers, fietsen en vrachtwagens.

Bij ons is winkelen veilig: meer dan 6 miljoen klanten vertouwen op ons

Onze webshop biedt veilig winkelen en een aantal betaalmogelijkheden aan. Een bewijs voor onze goede service zijn meer dan 6 miljoen tevreden, internationale klanten. 

Wij zijn een millennium!

Sinds 1999/2000 kun je bij ons voor auto-onderdelen en banden terecht. Ook als nog bijna niemand aan het inkopen van auto-onderdelen op het internet gedacht heeft, hebben wij al succesvol ons business opgestart.

Auto-onderdelen- en banden-specialisten met ervaring

Jij als klant van AutoOnderdelen-Direct profiteert van ons know-how. Onze medewerkers zijn vakkundig op het gebied van auto-onderdelen, banden en de bijhorende technologieën. Wij werken nauw samen met leveranciers en producenten en zijn daarom altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen.

Een enorm breed assortiment

Wij bieden inmiddels onze goedkope prijzen en de snelle levering voor private en zakelijke klanten aan. Ons assortiment bestaat uit de volgende product-categorieën:

auto-onderdelen en accessoires,

banden,

wieldoppen,

wielen incl. banden (banden gemonteerd op aluminium of stalen velgen),

als ook motorolie en accu's.

 

Snel besteld - snel geleverd

We houden het makkelijk en leveren vanzelfsprekend naar de door jou gewenst adres. Om altijd snel te kunnen leveren hebben wij een groot aantal artikelen in ons eigen magazijnen op voorraad.

Geen verborgen kosten

Vanaf € 50 leveren wij binnen Nederland gratis - bij bestellingen onder de € 50 berekenen wij € 6,95 verzendkosten.

En heb je toch niet het juiste product besteld? Wij bieden jou een 30-dagen retourgarantie!

Montage van auto-onderdelen en banden door vakkundigen in jouw buurt

Maak gebruikt van onze comfortabele montage-partner-zoek en vind montagepartners direct bij jou in de buurt. Je hebt al tijdens het bestellen van jouw onderdelen de mogelijkheid de producten direct naar de montagepartner te laten leveren. 

Achter de schermen

Success is geen toeval. De Delticom AG is als webshop-eigenaar het bewijs.  Het Duitse bedrijf is sind 2006 beursgenoteerd.  Met meer dan 120 online-shops in over 40 landen en een jaarlijkse totale omzet van rond € 500.000.000,00 is de Delticom de leidende auto-onderdelen en banden dealer in Europa. In de B2B sector verkoopt het bedrijf banden aan zakelijke klanten over de hele wereld.

Meer informatie over het bedrijf vind je ook op www.delti.com.