Ga naar content Ga naar navigatie
205
/ 55
R16

Sneeuwkettingen goedkoop online bestellen

949 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

 

Sneeuwkettingen: de beste grip in de sneeuw

Sneeuwkettingen zijn onmisbare accessoires als je met je auto op wintersportvakantie gaat. Sneeuwkettingen zijn speciale kettingen, gemaakt van staal, textiel, kunststof of een combinatie van deze materialen. De traditionele sneeuwkettingen zijn simpel van vorm en makkelijk om de band heen te leggen. Deze kettingen helpen je auto prima door de sneeuw heen. Net als bij andere auto onderdelen staan ook de ontwikkelingen bij de sneeuwkettingen niet stil. De kettingen kunnen onderling verschillen qua vorm. Sommige kettingen zitten om de hele band heen, anderen zitten vooral op het loopvlak van de band.

Neem sneeuwkettingen mee op wintersportvakantie

Sneeuwkettingen zijn o.a. verplicht in sommige delen van Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk. Ga je dus op wintersportvakantie naar één van deze landen, zorg dan dat je een set sneeuwkettingen in je auto hebt liggen. De kettingen slijten snel als je er mee over asfalt of beton rijdt. Doe daarom pas de sneeuwkettingen om als de waarschuwingsborden dit aangeven. Als je op winterbanden rijdt, dan blijft je auto lang grip houden op besneeuwde wegen. De kettingen zijn dan een extra hulp om je goed op de weg te houden in winterse omstandigheden.

Goedkope sneeuwkettingen & veel keus

Sneeuwkettingen van autoonderdelen-direct.be komen dus goed van pas als je met de auto op wintersportvakantie gaat. Bekijk ook eens onze andere accessoires die handig zijn als je op reis gaat. Heb je nog een nieuwe dakkoffer of fietsdrager nodig? Bestel 'm dan mee in onze shop en profiteer van 30 dagen retourrecht.