Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Transmissieolie goedkoop online bestellen

76 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

 

Moet de Olies Transmissieolie in jouw auto bijgevuld worden?

Versnellingsbakolie is de olie die in de versnellingsbak zit. Deze olie zorgt dat de bewegende delen zoals tandwielen van de versnellingsbak goed gesmeerd worden. Bij veel auto's gaat de versnellingsbakolie een autoleven lang mee en wordt deze nooit vervangen. Tegenwoordig wordt er wel door fabrikanten geadviseerd om de Olies Transmissieolie regelmatig te vervangen. Dit moet dan ergens in het interval tussen de 30.000 en 100.000 kilometer gebeuren. Raadpleeg het onderhoudsboekje van je auto om te zien wanneer de transmissieolie van jouw auto vervangen moet worden. Je kunt zelf de versnellingsbakolie bijvullen als dat nodig is. Je hebt dan een paar liter olie nodig, afhankelijk van hoe lang het is geleden dat de olie ververst of bijgevuld is. Als je alle versnellingsbakolie gaat vervangen dan heb je zo'n 10-15 liter olie nodig. Vervang dan ook meteen het filter. Je kunt ze beide bestellen op autoonderdelen-direct.be.

Welke transmissieolie heb je nodig?

Met Olies Transmissieolie zorg je dat het schakelen en wisselen van versnelling steeds soepel kan blijven verlopen. Versnellingsbakolie is verkrijgbaar in verschillende viscositeiten, bijvoorbeeld 75W-90 of 80W-90. Merken zoals SHELL, CASTROL en VALVOLINE hebben niet alleen motorolie in het assortiment maar ook een brede range aan versnellingsbakoliën. Sommige typen olie zijn speciaal voor handgeschakelde versnellingsbakken en andere soorten zijn weer puur gericht op automatische transmissies. Neem gerust een kijkje in ons assortiment en maak je keuze. Gebruik onze zoekfunctie om snel de versnellingsbakolie te vinden die je nodig hebt. Kijk in het onderhoudsboekje of vraag het je garage zodat je zeker weet dat je het juiste product koopt.

Bestel je meer dan bespaar je meer

Als je nieuwe Olies Transmissieolie nodig hebt, dan kun je deze 24 uur per dag voordelig online bestellen in onze shop. We hebben ook groot verpakkingen van bijvoorbeeld 60 liter of drums met olie voor als je echt veel nodig hebt. Bij ons betaal je daarvoor een prima liter prijs die lager ligt dan bij de garage of dealer. Bovendien krijg je je bestelling gratis thuis bezorgd als je voor meer dan 50 euro aan producten bestelt. Maak je gebruik van onze montageservice dan zorgen we dat alles netjes wordt afgeleverd bij de door jou uitgekozen garage. Als je hier nog meer over wilt weten of je hebt een vraag over onze artikelen of onze 30 dagen retourgarantie, dan kun je rekenen op onze klantenservice medewerkers.