Ga naar content Ga naar navigatie

Onderhoudsproduct goedkoop online bestellen

303 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

 

Gebruik een onderhoudsproduct voor een mooie auto

Een onderhoudsproduct gebruik je als je je auto gaat schoonmaken, oppoetsen of als je klein onderhoud pleegt aan je auto. Voor bijna elke schoonmaakklus of klein onderhoudsklus is wel een onderhoudsproduct te vinden in onze shop. Je kiest natuurlijk zelf wat je mooi wilt maken aan je auto, maar soms hebben bepaalde onderdelen ook gewoon een beetje extra aandacht nodig. De speciale sprays, poeders en polishes in spuitbussen en tubes kunnen dan een groot verschil maken. Met deze producten wordt het allemaal net wat mooier dan met een gewoon sopje van water en schoonmaakmiddel.

Met een onderhoudsproduct laat je je hele auto glanzen

Er is een onderhoudsproduct voor bijna elk onderdeel van je carrosserie. Dat begint natuurlijk al bij het wassen van je auto. Voordat je dat doet, is het met name in de zomer handig om eerst met een insectenreiniger de vliegjes van je voorruit en bumper te verwijderen. Daarna kun je je auto gaan wassen met een autoshampoo waar eventueel wax aan is toegevoegd voor een extra mooie glans. Vergeet de wielen van je auto ook zeker niet schoon te maken. Begin met het reinigen van de remmen met een remmenreiniger. Zorg daarna voor mooie banden en glimmende velgen die je auto er echt super mooi uit laten zien. Gebruik hiervoor een velgenreiniger en velgenwax . De banden worden weer mooi zwart en gaan extra glimmen met een speciale bandenspray. Denk ook aan de binnenkant van je auto. Maak je cockpit mooi schoon met cockpitspray en haal vlekken uit je bekleding met een speciale textielreiniger.

Onderhoudsproduct met omruilgarantie

Welk onderhoudsproduct je ook zoekt. Voor elk deel van je auto wat je wilt schoonmaken, hebben wij de juiste producten op voorraad. Neem gerust een kijkje in ons uitgebreide assortiment met diverse merken schoonmaakproducten. Kies je favoriete product of vraag onze klantenservice wat je het beste kunt gebruiken voor jouw klus. Bestel vervolgens met een paar simpele stappen en reken af. Binnen een paar dagen heb je dan je bestelling in huis. Als blijkt dat je toch het verkeerde product hebt besteld, maak dan gebruik van ons 30 dagen retourrecht om je bestelling retour te sturen.