Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Zonneklep goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Plaat, Zonneklep
DT SPARE PARTS
Plaat, Zonneklep
3.80405
Adviesprijs*: 454,36 € 368,85 €
Art.nr.:  12992004

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Veilig de weg op met een goede zonneklep

In de zomer beschermt de zonneklep in je truck of auto je ogen tegen fel en verblindend zonlicht. Dit vergroot de veiligheid op de weg doordat je minder snel verblind wordt door bijvoorbeeld een laagstaande zon. De zonneklep zit bij de bestuurdersstoel en de bijrijdersstoel gemonteerd en is naar boven of opzij weg te klappen. Als de zonneklep kapot is, kun je flink last hebben van de zon die in je ogen schijnt, zelfs als je een zonnebril draagt als je onderweg bent. Vervang een kapotte klep dus snel door een nieuwe zodat je niet verblind wordt als je op de weg zit.

Koop je nieuwe zonneklep waar en wanneer je wilt

Als je een nieuwe zonneklep zoekt voor je truck of auto, bestel deze dan op autoonderdelen-direct.be, een van de grootste online specialisten op het gebied van auto onderdelen, motorolie en accessoires. Wij hebben 300.000 auto onderdelen van premium kwaliteit voor lage prijzen. Bovendien leveren we alles uit voorraad zodat je je bestelling snel in huis hebt. Naast lage prijzen kun je bij ons ook profiteren van gratis verzending als je voor meer dan €50 aan reserve onderdelen bestelt. Bestel dus ook nog even motorolie, gereedschap of ruitenwissers mee.

Montage? Die bestel je gewoon mee als je afrekent

Monteer je je nieuwe zonneklep zelf, of vind je het fijner om dat uit te besteden? Wij bieden als extraatje de montageservice waarbij je je nieuwe auto onderdelen voor een vast laag bedrag kunt laten monteren bij een van onze 2.000 aangesloten montagepunten. Er zit er dus vast wel eentje bij jou in de buurt waar je terecht kunt. Bestel de montage mee als je afrekent en wij zorgen dat je onderdelen gratis worden bezorgd bij de gekozen garage.