Ga naar content Ga naar navigatie

Verwarmingskleppenkast goedkoop online bestellen

2 Product(en)
Trekkabel, Verwarmingskleppen
DT SPARE PARTS
Trekkabel, Verwarmingskleppen
1.22876
Adviesprijs*: 23,84 € 14,54 €
Art.nr.:  12978143

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
Handremkabel, Verwarmingskleppen
BLUE PRINT
Handremkabel, Verwarmingskleppen
ADN19355
Adviesprijs*: 37,56 € 23,71 €
Art.nr.:  15228602

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Verwarmingskleppenkast voor temperatuurregeling in je auto

De verwarmingskleppenkast of verwarmingskleppendoos is één van de auto onderdelen die nodig zijn voor de verwarming van je auto. In de kleppenkast bevinden zich de auto onderdelen die nodig zijn voor de klimaatregeling in het interieur van je auto. De verwarmingskast wordt toegepast in auto's van het merk Mercedes. De kast zit achter de ventilatieroosters in het dashboard en bestaat uit een metalen behuizing met daarin de ventilator die koude of warme lucht in het interieur blaast zodat de temperatuur geregeld kan worden. Kleppen in de kast sturen de lucht om het verwarmingselement heen als je frisse lucht in je auto wilt.

Bespaar op de vervanging van je verwarmingskleppenkast

De verwarmingskleppenkast zit redelijk goed weggestopt achter het dashboard. Dit maakt reparatie van een kapotte verwarmingskast tot een vrij lastige klus, met name als je het zelf wilt doen. Is jouw kast kapot en heb je een nieuwe nodig voor je auto? Bestel dan je nieuwe onderdelen op autoonderdelen-direct.be. Zo begin je al meteen met besparen, want onze auto onderdelen zijn laag geprijsd. Dat betekent niet dat ze kwalitatief niet goed zijn, want onze leveranciers leveren allemaal premium kwaliteit reserveonderdelen.

Bespaar tijd en geld met de vervanging van je verwarmingskleppenkast

Bestel je nieuwe verwarmingskleppenkast online en bespaar geld. Niet alleen kosten je onderdelen minder bij ons, we bieden ook een montageservice. Kies bij het afrekenen van je bestelling een montagepartner bij jou in de buurt. Deze kan bijvoorbeeld je verwarmingskast vervangen terwijl je werkt. Bespaar tijd en geld met onze onderdelen en montagepartners!