Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Sterstuk goedkoop online bestellen

1 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Sterstuk of tripode koppeling voor de aandrijfas

Het sterstuk of tripode is een onderdeel dat je vindt op de aandrijfas van de wielen van je auto. Het sterstuk bestaat uit 3 rolletjes om een geribbelde ring. De basis van de tripode zit op een spiebaan en is daar geborgd met een veerring. Op het sterstuk zit de aandrijfflens bevestigd. De flens en het sterstuk maken deel uit van de tripode koppeling waarmee de homokineet aan de aandrijfas is bevestigd. Een standaard tripode homokineet zit als binnenste koppeling bevestigd aan de versnellingsbakzijde van de homokinetische aandrijfas. Deze koppeling maakt zo deel uit van de wielaandrijving.

Sterstuk bestel je voordelig in onze shop

Als het sterstuk van de homokinetische koppeling kapot gaat, dan bestel je een nieuwe op autoonderdelen-direct.be. het maakt niet uit waar of wanneer je bestelt, onze online onderdelenshop is altijd geopend. Wij hebben 300.000 nieuwe auto onderdelen uit voorraad leverbaar. Alle onderdelen zijn van premium kwaliteit en komen van leveranciers die ook originele auto onderdelen leveren aan autofabrikanten. Bij ons koop je dus prima kwaliteit voor een lage prijs waardoor je extra bespaart op het onderhoud van je auto.

Laat je nieuwe sterstuk door een montagepartner monteren

Een kapot sterstuk wil je natuurlijk snel vervangen door een nieuwe zodat je homokineet het goed blijft doen. Vind je het lastig om zelf reparaties aan je auto te doen maar vraag je je wel af hoe je kunt besparen op de kosten? Bestel dan goedkope reserveonderdelen in onze shop en laat ze gemakkelijk bij je thuis bezorgen. Of maak gebruik van onze montagepartners voor de montage van je nieuwe tripode.