Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Sperhaan goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Afsluitkraan
PE AUTOMOTIVE
Afsluitkraan
076.924-00A
51,95 €
Art.nr.:  11280203

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Sperhaan of afsluitkraan van het persluchtsysteem

De sperhaan is de afsluitkraan van het persluchtsysteem. Met deze kraan kunnen persleidingen van het luchtremsysteem geheel of gedeeltelijk afgesloten worden. Dit gebeurt door lucht uit de leidingen te laten ontsnappen of er juist aan toe te voegen. De sperhaan speelt zo een rol bij het bepalen van de druk in de leidingen. Bij het vervangen van een persluchtleiding kan de druk van een leiding afgehaald worden door de afsluitkraan open te draaien om de lucht te laten ontsnappen.

Sperhaan: één van de vele onderdelen van het persluchtsysteem

Het persluchtsysteem bestaat uit vele onderdelen. De meeste systemen bestaan uit een compressor, persluchtleidingen, ventielen, cilinders en afsluiters. Heb je nieuwe onderdelen nodig voor het luchtremsysteem of een ander persluchtsysteem, bestel ze dan op autoonderdelen-direct.be. Bij ons betaal je lage prijzen voor dezelfde kwaliteit onderdelen die je dealer of garage ook verkoopt. Gebruik ze om kleine of grote reparaties aan het persluchtsysteem uit te voeren.

Snel en deskundig de sperhaan laten vervangen

Als het persluchtsysteem defect raakt, of er mankeert iets aan het luchtremsysteem van je vrachtwagen, laat dit dan repareren door één van onze montagepartners bij jou in de buurt. Je onderdelen heb je snel besteld in onze overzichtelijke onderdelenshop. Gebruik je kenteken of het onderdeelnummer om de juiste nieuwe onderdelen te vinden. Voordat je betaalt, kies je de montagepartner en wij leveren de onderdelen dan rechtstreeks af op het juiste adres.