Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Ruitreinigingsysteem goedkoop online bestellen

15 Product(en)
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Ruitreinigingssysteem met ruitenwisserarm en mechanisme

Het ruitreinigingssysteem is het ruitenwissermechanisme wat de ruitenwissers aandrijft. Het bestaat uit een ruitenwisser arm of ruitenwisserstang en een mechanisme. De arm is verbonden met de ruitenwisser en stuurt deze aan Het gehele mechanisme is aangesloten op een elektromotor. Deze motor wordt ingeschakeld door de hendel op de stuurkolom en zorgt dat de ruitenwissers heen en weer kunnen bewegen Je vindt deze auto onderdelen onder de motorkap.

Ruitreinigingssysteem of ruitenwissermechaniek repareren

Zolang het ruitreinigingssysteem goed werkt, houd je een perfect schone voorruit en achterruit. Als het mechanisme kapot gaat, dan vervang je deze door een nieuwe die je voordelig bestelt op autoonderdelen-direct.be. Met onze reserveonderdelen van premium kwaliteit zorg je dat je ruitenwissers het altijd goed blijven doen. Zo voorkom je onveilige situaties en zorg je dat je auto tijdens de apk-keuring niet afgekeurd wordt op de ruitenwissers. Als het ruitenwissermechaniek vervangen moet worden, is dat vaak een dure reparatie. Bespaar daarom op je auto onderdelen en bestel ze in onze shop.

Ruitreinigingssysteem voordelig vervangen met onze auto onderdelen

Wil je ook besparen op een reparatie van je ruitreinigingsmechanisme? Bestel dan 24 uur per dag en 7 dagen per week je onderdelen in onze online shop. Je vindt gemakkelijk de juiste onderdelen met onze handige zoekfunctie waarbij je gewoon met je kenteken zoekt. Wij leveren alles uit voorraad. Je kunt dan snel aan de slag met je nieuwe reserveonderdelen. Wil je het liever laten doen? Ook dat kan. Kies bij je bestelling een montagepartner bij jou in de buurt die de reparatie voor je uitvoert.