Ga naar content Ga naar navigatie

PDC / Achteruitrij waarschuwingssysteem goedkoop online bestellen

182 Product(en)
Elektrische leidingsset, Park distance control
BOSCH
Elektrische leidingsset, Park distance control
1 687 011 516
1.360,73 €
Art.nr.:  10790299

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Met een PDC en achteruitrij- waarschuwingssysteem geen deuken meer

Als je een PDC (Park Distance Control) systeem of ander achteruitrij-waarschuwingssysteem op je auto hebt, weet je altijd hoeveel ruimte je achter je auto hebt. Of je nu achteruit je garage in rijdt of achteruit inparkeert bij een muur of paaltje, met het PDC weet je altijd wanneer je moet stoppen. De PDC met geluidssignalen gaat sneller piepen zodra je in de buurt van een obstakel achter je auto komt. Zo voorkom je schade aan de achterbumper of je achterlichten.

Bespaar geld op je nieuwe parkeersensor

Het achteruitrij-waarschuwingssysteem werkt met een parkeersensor. Deze sensor zendt geluidssignalen uit die weerkaatst worden door het object achter je auto. Dit is dan ook een ultrasone geluidssensor. Deze sensor zit in je bumper verwerkt samen met een ontvanger die de ontvangen signalen omzet in bruikbare informatie. Als de sensor kapot is, dan kun je dat bijvoorbeeld merken aan het signaal dat niet stopt, of je hoort juist helemaal geen signaal. Heb je een kapotte parkeersensor dan kun je voordelig online een nieuwe bestellen bij autoonderdelen-direct.be.

Laat je PDC of parkeersensor deskundig vervangen

Bij sommige auto's kun je de sensor zelf vervangen. Bij bijvoorbeeld de Audi B& Avant hoef je daarvoor niet eens je bumper te demonteren. Tussen de bumper en de carrosserie zit een kunststof strip die je kunt verwijderen, waarna je de sensor kunt vervangen.Het is niet bij alle automerken even makkelijk. Twijfel je of je het zelf kunt, laat de sensor dan bezorgen bij een montagepartner. Zij repareren je auto snel en goed.