Ga naar content Ga naar navigatie

Kap/Klep/Portier/Schuifdak/Vouwdak goedkoop online bestellen

1.888 Product(en)
Geleiding, Rolgeleiding
TOPRAN
Geleiding, Rolgeleiding
116 464
Inbouwkant:  Rechts onder
28,70 €
Art.nr.:  15755077

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
leverbaar
Details
Geluidsisolatie, Motorruimte
FEBI BILSTEIN
Geluidsisolatie, Motorruimte
08903
Adviesprijs*: 64,21 € 41,47 €
Art.nr.:  10005144

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Kleine onderdelen voor je dak, kofferbak en motorkap zelf vervangen

Auto onderdelen voor het dak, de motorkap, het portier, schuifdak, tankdop en de kofferbak koop je voor lage prijzen op autoonderdelen-direct.be. Vaak kun je prima zelf kleine onderdelen van je carrosserie vervangen en zo geld besparen. Denk bij voorbeeld aan het vervangen van een pakking bij de achterklep van je kofferbak, waarmee je lekkage voorkomt. Maar je kunt ook denken aan het vervangen van de klep van de motorkap of het installeren van een nieuwe buitenspiegel.

Motorkapisolatie of een nieuwe motorkap nodig?

Sleutel je graag zelf aan je carrosserie, dan kom je een heel eind met de juiste onderdelen. Isoleer bijvoorbeeld je motorruimte met een geluidsisolatie onder de motorkap. Wij hebben isolatie voor bijvoorbeeld Audi, Alfa en VW in onze online shop. De isolatiekappen verouderen na 5 tot 6 jaar waardoor ze het motorgeluid minder goed dempen. Dit hoor je met name goed binnenin je auto. Vervang dus op tijd de geluidsiolatie onder je motorkap en dicht deze goed af zodat er geen geluidslekken ontstaan.

Voordelig en snel online onderdelen bestellen

Welke carrosserie onderdelen je ook nodig hebt voor je klus, je vindt ze in onze uitgebreide shop met auto onderdelen.Wij kennen geen sluitingstijden dus je kunt 24 uur per dag en 7 dagen per week bestellen wanneer jou dat het beste uitkomt. Bestel 's avonds of in het weekend en wij bezorgen je onderdelen binnen een paar dagen bij jou aan huis. Daarna kun je mooi aan de slag met je carrosserie.