Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

HELLA Standkachel goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Pomp, Motorverwarming
HELLA
Pomp, Motorverwarming
8TW 007 121-111
Adviesprijs*: 127,05 € 109,80 €
Art.nr.:  10098910

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
leverbaar
Levering naar verwachting
binnen 2-5 werkdagen
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Snel een warme auto met de HELLA Standkachel

De HELLA Standkachel kun je perfect je auto voorverwarmen op een winterse dag. Een standkachel is een kachel die in auto's of vrachtwagens ingebouwd kan worden. De kachel werkt op brandstof zodat de motor niet aan hoeft te staan om de kachel te laten werken. De diesel of benzine die nodig is voor de kachel, wordt gewoon uit de brandstoftank gepompt. Als de standkachel aan gaat, dan gaat er in de verbrandingskamer een vlam aan. De koelvloeistof van je auto begint door de standkachel te stromen en wordt zo opgewarmd. De warme koelvloeistof wordt via de verwarming van je interieur geleid zodat je auto lekker opwarmt. De warme lucht van de ventilator zorgt in de winter dat ijs en sneeuw van je ruiten verdwijnen zodat je geen ruiten meer hoeft te krabben. Ideaal dus zo'n standkachel!

Vervang je kapotte standkachel door een standkachel van HELLA

HELLA staat met name bekend om de hoge kwaliteit van de verlichtingsonderdleen die dit bedrijf maakt. Naast autolampen en verlichtingsoplossingen, heeft HELLA ook andere auto onderdelen in het assortiment, waaronder de HELLA Standkachel. Deze standkachel komt uit dezelfde fabrieken van HELLA, waar het productieproces steeds getoetst wordt aan strenge normen. Op deze manier kan HELLA altijd kwaliteit garanderen, of het nu gaat om onderdelen in OEM kwaliteit of reserve onderdelen voor de inbouw achteraf. Vervang dus ook je kapotte standkachel door een nieuwe van HELLA. Deze bestel je nu extra voordelig in onze online shop met ruim 300.000 auto onderdelen, accessoires en motorolies. In onze shop zoeken is heel gemakkelijk want met onze zoekfunctie vind je zo de juiste onderdelen.

Deskundige montage voor een prima prijs

Voor de montage en installatie van je nieuwe HELLA Standkachel kun je bij ons terecht. Wij bieden een zeer betaalbare en handige montageservice waarmee je snel de montage van je nieuwe standkachel kunt regelen. De montagepartners waarmee we samenwerken, zijn verspreid over heel Nederland gevestigd. Zo kun je altijd je auto bij jou in de buurt laten repareren. Regel het snel op autoonderdelen-direct.be en betaal de montage meteen als je je nieuwe auto onderdelen afrekent in onze shop. Je kunt kiezen uit 2.000 garages zodat je altijd je auto dicht bij huis kunt laten repareren. Wij zorgen er bovendien voor dat je onderdelen gratis rechtstreeks worden afgeleverd bij een van onze montagepunten. De deskundige monteurs zorgen dan dat je nieuwe standkachel op de juiste manier wordt gemonteerd.