Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Controlelicht goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Signaalgever
HERTH+BUSS ELPARTS
Signaalgever
75895241
Adviesprijs*: 44,47 € 38,40 €
Art.nr.:  11075164

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Matrixbord voor politieauto's

Het matrixbord is de lichtbalk die je meestal op politieauto's ziet. Deze matrix bestaat uit een rechthoekig bord met ledlampen die goed zichtbaar op of in de politieauto is geplaatst. Het bord werkt als een informatiepaneel waarop een voorgeprogrammeerde tekst kan worden weergegeven. Zo kan de agent in de auto een signaal afgeven aan een auto die gevolgd wordt, bijvoorbeeld: “stop politie” of “volgen politie”.

Goedkope signaleringsborden snel bestellen

Sommige signaleringsborden kunnen in de zonneklep van de politieauto gemonteerd worden of met zuignappen op de voorruit geplaatst worden. Andere worden op de hoedenplank bij de achterruit gezet. De matrixborden kunnen ook aan de buitenkant van de auto zitten, maar dan moeten ze wel weerbestendig zijn. De meeste borden werken op een 12V aansluiting, bijvoorbeeld via de sigarettenaansteker. Wil je een matrixbord op je motor monteren Heeft je signaleringsbord het begeven? Bestel dan een nieuw bord op autoonderdelen-direct.be.

Laat je matrixbord monteren op je politieauto of -motor

De meeste signaleringsborden kun je los meenemen in je politieauto of op je politiemotor. Je kunt ze ook permanent laten zitten bijvoorbeeld door ze te verlijmen met de zonneklep of door montage achterop je motor. Heb je een nieuw signaleringsbord nodig, bestel deze dan online in onze shop. Bij ons ben je goedkoper uit dan bij een speciaalzaak en bovendien bezorgen wij snel aan huis. Ook voor montage kun je bij ons terecht. Onze betrouwbare montagepartners staan voor je klaar om te helpen met de montage of installatie van je nieuwe matrixbord op je auto of motor.