Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

BOSCH Airconditioning goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Stel element, Mengklep
BOSCH
Stel element, Mengklep
VMC2
0 132 801 174
105,24 €
Art.nr.:  10517611

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
Gratis verzending
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

En fris kllimaat in je auto met de BOSCH airconditioning

 

Regel het klimaat in je auto goed met een nieuwe BOSCH airconditioning. BOSCH staat voor kwaliteit en hoogstaande elektrische onderdelen voor je auto. Kies dus ook voor dit merk als je op zoek bent naar een nieuwe airconditioning voor je auto. Als je airconditioning kapot is, dan beslaan de ruiten van je auto in de winter heel snel en in de zomer kan het heel warm worden. Het laten vervangen van de airco in je auto kan een kostbare zaak zijn. Je kunt hierop besparen door je nieuwe auto airco te bestellen in onze online shop met ruim 300.000 nieuwe auto onderdelen, accessoires en motorolie. Bij ons betaal je lagere prijzen dan bij de vakgarage of merkdealer en bovendien betaal je geen verzendkosten als je voor meer dan 70,00 EUR aan onderdelen bestelt.

 

Kies voor topkwaliteit BOSCH onderdelen voor jouw auto

 

Met een nieuwe BOSCH airconditioning kun je weer jaren vooruit. De kwaliteit van BOSCH auto onderdelen is zeer goed, zo bewijzen tests van verschillende autobladen zoals het toonaangevende BILD. Zoek je dus een nieuwe airco, bekijk dan eens ons assortiment BOSCH producten. De onderdelen die geschikt zijn voor jouw auto vind je super snel met onze zoekfunctie. Maak je keuze uit de BOSCH producten die we uit voorraad leverbaar hebben. Zo kun je snel gaan beginnen met de montage of je kunt dit uitbesteden aan een van onze 2.000 montagepartners.

 

Bel onze klantenservice voor meer info over onze montageservcie

 

Als je de montage van je BOSCH airconditioning graag wilt uitbesteden, bestel de montage dan meteen mee. Wanneer je gebruik maakt van deze service dan zorgen we dat je airco gratis wordt bezorgd bij de garage waar de montage gaat plaatsvinden. Je ontvangt vervolgens een bericht zodat je je auto naar de garage kunt brengen voor de montage. Heb je hierover nog vragen of wil je meer weten over bestellen, onze 30 dagen retourgarantie of iets anders? Bel dan even met onze klantenservice.