Ga naar content Ga naar navigatie
Voertuigselectie
Verfijn zoek

Aantrekhulp goedkoop online bestellen

1 Product(en)
Schakelaar, Deurcontact
BOSCH
Schakelaar, Deurcontact
0 343 107 002
6,03 €
Art.nr.:  10574561

Prijs per stuk
Prijs incl. BTW
excl. verzendkosten
Op voorraad
Details
*Adviesprijs: aanbevolen prijs van de producent

Gebruik de aantrekhulp om je portieren te vergrendelen

Met de aantrekhulp of schakelaar voor deurcontact kun je de zijdeuren van je auto open en dicht laten gaan met de automatische deurvergrendeling. Deze schakelaar bestaat uit een kunststof pin die boven de deurstijl uitsteekt als je zijportier ontgrendeld is en verzonken ligt als het portier vergrendeld is. Dit auto onderdeel bestaat uit een metalen houder, eventueel een veer en een kunststof pin. Het werkt elektrisch en kan bediend worden met de elektronische deurvergrendeling. Is de schakelaar van jouw auto kapot en heb je een nieuwe nodig? Bestel deze dan gewoon voordelig online op autoonderdelen-direct.be.

Lage prijzen en keuze uit 300.000 auto onderdelen

Voor een nieuwe aantrekhulp kun je terecht in onze shop met auto onderdelen, accessoires en motorolie. Ruim 300.000 auto onderdelen in premium kwaliteit kunnen bij ons uit voorraad geleverd worden. Zo kun je snel aan de slag met je nieuwe auto onderdelen. Bij ons bespaar je flink op je onderdelen door onze lage prijzen. Bekijk ook eens onze speciale dagaanbiedingen waarbij je onderdelen een stuk goedkoper kunt aanschaffen. Door ons brede assortiment kun je meerdere reserve onderdelen in een keer bestellen. Bedraagt je bestelling meer dan €50 dan is de verzending gratis.

Monteer de aantrekhulp zelf of laat het doen bij onze montagepunten

Naast lage prijzen en een ruime keuze kun je bij ons ook terecht voor gemak. Het gemak van 24 uur per dag online shoppen, onze 30 dagen retourgarantie en onze montageservice die je gewoon mee bestelt als je je auto onderdelen afrekent. Ruim 2.000 montagepartners staan voor je klaar om je auto onderdelen te monteren. Kies zelf een garage bij jou in de buurt en betaal een vast, laag bedrag. Wij zorgen dat je bestelling gratis wordt afgeleverd en dat je een sms krijgt zodra je je auto kunt langs brengen voor de montage.